برای اولین بار پس از انقلاب اسلامی در سال ۱۳۶۰ برای انواع غذای ایرانی نرخگذاری شد.
به دنبال عرضه انواع چلوکباب و چلو خورش در رستورانهای تهران با
نرخهای مختلف، اتحادیه چلوکباب و چلو خورش تهران با هماهنگی ستاد بسیج
اقتصادی نرخ مصوب انواع این غذا را در تهران اعلام کرد.
این نرخنامه را به روایت روزنامه اطلاعات ۷ تیر ۱۳۶۰ بخوانید و عکسی از
یک کارگر چلوکبابی بازار تهران در همان سالها تماشا کنید که مشغول
بازگرداندن ظروف چلوکباب به مغازه است.


منبع خبر :
https://ettelaat.com/